2012. február 29., szerda

Felhívás

+++Incoming Astropathic Transmission+++
+++Origin:: Mamzel Iona Derrish, Allied Holy Minerals +++

+++Begin Message+++

Kapitányok,

Annak reményében küldöm ezt az üzenetet, hogy még mindig vágytok a xeno vér kiontására és a jutalom bezsebelésére.
A Melbethe rendszerben levő bányászállomásunkat folyamatosan zaklatja egy kisebb Ork kalózflotta. Megjelennek, megtámadják a szállítóhajóinkat, és eltűnnek amint megtöltötték a rakterüket zsákmányolt érccel és rabszolgákkal. El kell őket pusztítani.
A Birodalmi Haditengerészet nem válaszolt segélykérésünkre, így üzenetünk minden szabad kapitányhoz és kalmárherceghez szól! Gyertek a rendszerbe és vessetek véget az Ork fertőzésnek, jutalmatok nem marad el!
Eddig négy különböző járművet sikerült azonosítanunk a hozzá tartozó kísérettel. Semmisítsétek meg a zászlóhajókat, szórjátok szét a flottájukat, és az Allied Holy Minerals jutalma nem marad el!

Részletes információk a járművekről:

Da Skullsmasha: Ez a hajó a Goff törzs szolgálatában áll. Ők a legkegyetlenebbek és legbrutálisabbak még a többi Orkhoz viszonyítva is. A hajójuk szállító torpedókkal van felszerelve. AMINT lehetőségük van rá, megpróbálják megszállni a hajót.

Da Toofpulla: Ez hajó sápot szed a szállítóhajóinkból, amennyiben azok áruval és rabszolgákkal látják el őket, hagyják szabadon távozni.

Da Umiekilla: Sajnos ez hajó egy egykor dicső tagja volt a Flottának már viszont az orkok kezére került. Nagyon gyors és jól páncélozott a méretéhez képest. Főleg a nyílt űrben bukkan fel.

Da Killkannon: Ezt hajót egyetlen hatalmas fegyver köré építettek ami egy gyorsító rendszert használ a torpedókhoz. Az Adeptus Mechanicus nagyon érdeklődik a fegyverrendszer iránt és bőkezűen megfizeti azt, aki elviszi nekik a Lathe rendszerbe. 

Da Skullsmasha és kísérete
 +++End Message+++

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése