2012. január 31., kedd

Victrix „Gunner” Quastor előtörténete

KM-ként egy játékülésre átengedtem a stafétabotot Peetnek (RT a csapatban), addig az alább olvasható karakter (Seneschal) bőrbe bújtam bele. Játékbeszámoló a héten.

Nomen: Victrix „Gunner” Quastor
Identitas: 1HS53-43367-TND756
Professio: Birodalmi Gárda Hírszerzés/Szigma-besorolású ügynök
Navis operatio: Kémelhárítás
Progenies: Homo masculus non abominatio
Planeta Patrius: Planeta Loki / Subsector Antimar / Sector Scarus / Segmentum Obscurus

Pillanatkép a Dolsene Crusade
alatt
Origo et historia personalis: Loki világán született, régi katonacsaládban. Fiatal korában besorozták a Bolygóvédelmi Erők kötelékébe majd a világ által kiállított Birodalmi Gárda felderítő egység tagja lett. Részt vett több fontos ütközetben, majd a tehetségét látva a Hírszerzéshez került.
Itt felettesei többrendbeli fegyelemsértésről számoltak be. Valahogy mindig a saját hasznát nézte, a fronton megszokott feketepiac szálai sokszor az ő kezében futottak össze. Nem egyszer a rábízott kincstári készletek is gyanúsan megcsappantak, habár mindig talált rá magyarázatot. Jó kapcsolatai mindig megvédték, ez így folytatódott a Dolsene-i incidensig, ahol nem tisztázott körülmények közt ütközetben eltűnt. Az utólagos vizsgálat szerint túl sok megmagyarázhatatlan incidens történt körülötte ezért megrendezte az eltűnését. Azóta elfogatóparancs van érvényben ellene a Scarus szektorban.
Új életet és új személyazonosságot kezdett, több nagyobb kereskedőháznak dolgozott ügynökként, folyamatosan távolodva a Scarus szektortól, míg végül az Emperor’s Glory-n kötött ki a Koronus Kiterjedésben.
Aetas: 45 anni imperiales
Apparentia: Alacsony, jellegtelen feltűnés nélküli ember, akire senki sem emlékezik. Rövid szőkésbarna haj szürke szemek, bal tenyéren műtéti hegek.
Álcázásként gyakran vándor dalnoknak adja ki magát, ekkor a Holdénekelők tradicionális díszített ruháját hordja.
Pisztolyát rejtve viseli, komolyabb fegyvert csak bevetésen vesz magához. Védelemként a Hírszerzéstől „megörökölt” ősi személyi pajzsot használja, ami a nyakában lóg.
Mores: Kiváló terepgyakorlattal rendelkezik. Képes a kívánt információkat és felszerelést begyűjteni - majd nagy haszonnal továbbadni - nem jelentenek akadályt az őrök és biztonsági rendszerek sem.
Harcban távolról mesterlövész puskájával, vagy sorozatvetőjével küzd, végszükség esetén pedig infernó pisztolyával. A közelharci fegyvereket megveti, sosem tanulta meg használni őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése