2012. január 20., péntek

Rendkívüli jelentés

+++Extremus significatio+++
+++Authentication: Theta-12+++
+++Origin: Guard post 13.+++
+++Date: 281.791 M41+++ 

–Begin Message–

Lance Battery
A 13-as őrposzt soron kívüli jelentése: Ma éjjel bolygóidő szerint 26 óra 32 perckor nem várt aktivitást produkált a Magnus erőd. Az eddig inaktív lance-ágyúk kiemelkedtek a védelmi állásaikból és tüzet nyitottak orbitális pályára. A augmentikus megfigyelők többszörös találatot jeleztek a nagyobbik űrhajón. Pár perccel később ismételt detonációk voltak kivehetőek ugyanezen űrhajón ++forrásuk:ismeretlen++. Ismeretlen tartalmú felszín-űr vox kommunikáció folyt az erőd és a hajó(k) közt. Ezt követően mindkét hajó elhagyta a geoszinkron pályát, céljuk ismeretlen.

–End Message–


***

+++Extremus significatio+++
+++Authentication: NONE+++
+++Origin: MAGNUS+++
+++Date: 281.791 M41+++ 

–Begin Message–

27 óra 2 perc:
Üzenet Ibram Deliberato Lord-Commander-től és Celine Russ Lady-Govenor-tól Lord-Captain Ramirez de Ruyter-nek: Az orbitális pályán tartózkodó hajókat szétzúztuk és elüldöztük. Négy órát kap hogy megjelenjen a kapu előtt a megadása feltételeiről tárgyalni. Ellenkező esetben a Holdbázis torpedóállási az Ön felszíni egységeit, és landolt fregattját veszi célba. A döntés az Öné. Vége.

–End Message–

 ***

+++Extremus significatio+++
+++Authentication: Beta-Augustus+++
+++Origin: PHOENIX BLAZING+++
+++Date: 281.791 M41+++ 

–Begin Message–

29 óra 12 perc:
Üzenet Magistes Romualdo-tól Ramirez de Ruyter-nek: A cirkálót többszörös lance és torpedótalálat érte, súlyos sérülést szenvedett. Gauward Lacey kapitány nem kockáztatta a további itt tartózkodást, szárazdokk felé vettük az irányt. Az egyezségünk rám eső részének eleget tettem, pár héten belül visszatérek, addig pacifikálja a bolygót.

–End Message–


...in the grim dark future there is only war...
...a jövőben már nem létezik más, csupán háború...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése