2012. április 17., kedd

Karakterek - outgame szemszögből

Minden bejegyzés elején ott van hogy kik játszanak a partiban, de ez nem sokat mond, egy név egy szerep és ennyi. Gondolom az előtörténetek sem tartoznak a kedvenc olvasmányok közé, ezért most egy rövid poszt keretében bemutatjuk őket, minden játékos összedobott egy rövid ismertetőt a karakteréről


    Aesteban Gazmati - Navigator, Warp Guide. Eddigi NJK, tartalék játékos karakter - Peet

    A kopaszra borotvált fejű navigátor mozgásában egyszerre emlékeztet ragadozókra, és villámgyors rovarokra. Mégis létfontosságú a hajó életében, habár ritkán hagyja el kabinját, akkor viszont egyszerű öltözetet visel, próbál beleolvadni a tömegbe, de a homloka köré tekert sál, ami már-már a navigátorok névjegyének számít hamarabb elárulja, mint szavai, vagy akár különös mozgása.






    Darius Matteo - Explorator, Engineseer-Prime. Játékos: Quipper

    Alacsony, betegesen szürkés bőrű férfi, félig-meddig gép. Foltos, néhol lyukas, vörös ruhájában apró szerszámok és alkatrészek vannak elrejtve, melyek csörgéssel jelzik érkezését, ha nem figyel rá. Kézfogása erős, de hideg, testbeszéde visszafogott, illemtudó. Hangja mesterségesen felerősített, félig-meddig suttogó. Keveset szól, de akkor parancsszerű határozottsággal, ugyanakkor minden helyzetben udvarias. Jöttével olajos, fémes szag keveredik kamillástea enyhe illatával.







    Ed Terry - Arch-Militant, Master-at-Arms. Játékos: Sima

    190 centi magas, erős testalkatú, világos bőrű ember. Vöröses színű haja csak a feje tetején van. Onnan nyúlik hátra a tarkóján át egészen a háta közepéig vörös fonatokba szedve. Arcát Vörös körszakáll borítja. Ruházata egyszerű, inkább praktikus mint mutatós. 20 centis "zsebkése" nélkül nem megy sehova. A kezeit helyettesítő implantokat mindig büszkén viseli, ezzel példát mutatva a kitartásra beosztottainak. Hobbijáról szerintem nem kell mondanom semmit.

    Ramirez de Ruyter - Rogue Trader, Lord-Captain. Játékos: Peet

    Látszólag a harmincas évei elején járó, barna bőrű fekete göndör hajú fiatalember, viselkedésében megtartotta a birodalom nemességének külsőségeit. De a külsőségek mögött egy számító kalmár lelkülete bújik meg. Néhány éve rászokott a "shifting fabric"-ból készült bő köpönyeg viselésére, amelyet harc esetén power armourra cserél, ilyenkor nyíltan viseli kardját és két pisztolyát is.




    Tolmus „Stubber” Arramnet - Void master, Chief Bosun. Játékos: auer

    Tolmus az Emperor's Glory fedélzetmestere. Magas, nagyhangú, kicsit tapló ember akinek a keze benne van az alsó fedélzeten szerveződő illegális szerencsejátékokban és kutyaviadalokban. Ránézésre negyvennek tűnik, de közelebb van a százhoz, ha  hipertér hatásait is vesszük akkor a kétszázhoz. Harci helyzetben megerősített rohamosztagos páncélt visel, jump packot és egy felturbózott lánc-géppuskát. Emellé szerzett be egy zayth-i energiapengét, és egy ripper pistol-t, ha kevésbé feltűnő fegyverzetet kíván a meló. Testének jelentős része kiberver, bionikus implant, köztük három végtagja, teljes testpáncélzat, redundáns létfenetartó és vákuumtűrő rendszerek, és hasonló elengedhetetlen fontosságú dolgok. Minden csatában ott hagyta pár darabját, amit aztán gépekkel pótolt.



    Xanatov Queen - Missionary, Chief Chirurgeon. Játékos: Fancsi

    Xanatov kb. 180 cm magas, átlagos testalkatú, fehér hajú férfi. A külső szemlélőnek első pillantásra magabiztosnak és tekintélyt parancsolónak látszik. Oldalán egy lánckard, a hátán a kedvenc áldott lángszórója a Heretical Killer, amivel előszeretettel éget xeno kisfiúkat. Jobb kezén egy energiaöklöt visel.





    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése